Skip links

Heb je klachten in lage rug, buik, bekken- en/of bekkenbodemgebied?

Kies voor een holistische behandeling van je bekkenklachten!
Onder mijn begeleiding ontdek je hoe je opnieuw contact kunt maken met je lichaam. Met aandacht en zachte aanraking. Zo krijg je zicht op wat er aan de hand is. En – minstens zo belangrijk – ontstaat ruimte om te herstellen.

Wil jij je weer goed in je vel voelen? Op basis van een intakegesprek komen we tot een behandeling die aansluit bij jouw vraag.

Gratis intake

Laat hieronder je naam en emailadres achter en wij nemen contact met je op voor de gratis intake.

  Je naam *

  Je e-mailadres *

  Wat is Integrale Bekkentherapie

  De kracht van jouw bekken

  Integrale Bekkentherapie (Integral Pelvic Therapy®) is een holistische behandeling voor jou als vrouw.
  Onbewust sla je allerlei emoties op in je bekkengebied, een gebied dat – zeker voor jou als vrouw – van levensbelang is. Disbalans op deze plek in je lichaam zorgt voor een verscheidenheid aan klachten die jou in je dagelijks leven ernstig kunnen belemmeren.

  Jouw vragen en wensen staan centraal in mijn behandeling. Met behulp van aanraking en massage van je bekkengebied ga ik daarmee aan de slag. Mijn aanraking wordt pas ingezet na jouw volledige goedkeuring.

  Zodat jij weer meer kunt voelen in je lichaam en kunt leren vertrouwen op je intuïtie.

  Wil je weten of Integrale Bekkentherapie iets voor jou is? Wacht dan niet langer. Ik kijk graag samen met jou of het een antwoord op jouw vragen kan zijn. Een eerste telefoongesprek kost je niets!

  Meer over Integrale Bekkentherapie en wat het inhoudt, vind je hier
  Tarieven
  Neem contact met mij op