Skip links

Help! Mijn bekken werkt niet mee(r)!

Kies voor een holistische behandeling!
Ervaar je (chronische) pijn in je bekkengebied of lage rug? Of heb je er juist geen gevoel? Wil je opnieuw plezier in je intimiteit en seksleven? Geef jouw lichaam met deze holistische behandeling de kans om te herstellen. Met aandacht en zachte aanraking.

Wil jij je weer goed in je vel voelen? Aan de hand van het gratis intakegesprek komen we tot een behandeling die aansluit bij jouw vraag.

Gratis intake

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en ik neem contact met je op voor de gratis intake.

  Je naam *

  Je e-mailadres *

  Wat is Integrale Bekkentherapie

  De kracht van jouw bekken

  Integrale Bekkentherapie (Integral Pelvic Therapy®) is een holistische behandeling voor jou als vrouw.
  Onbewust sla je allerlei emoties op in je bekkengebied, een gebied dat – zeker voor jou als vrouw – van levensbelang is. Disbalans op deze plek in je lichaam zorgt voor een verscheidenheid aan klachten die jou in je dagelijks leven ernstig kunnen belemmeren.

  Jouw vragen en wensen staan centraal in mijn behandeling. Met behulp van aanraking en massage van je bekkengebied ga ik daarmee aan de slag. Mijn aanraking wordt pas ingezet na jouw volledige goedkeuring.

  Zodat jij weer meer kunt voelen in je lichaam en kunt leren vertrouwen op je intuïtie.

  Wil je weten of Integrale Bekkentherapie iets voor jou is? Wacht dan niet langer. Ik kijk graag samen met jou of het een antwoord op jouw vragen kan zijn. Een eerste telefoongesprek kost je niets!

  Meer over Integrale Bekkentherapie en wat het inhoudt, vind je hier
  Tarieven
  Neem contact met mij op