Skip links

Over Afra

Massagetherapie | Essentiële therapie | Integrale Bekkentherapie (IPT®)

‘Mijn handen leiden mij naar waar ze nodig zijn om de energie in jouw lichaam weer te laten stromen.’

Als vrouw voel ik me betrokken bij jou. Ik doe er alles aan om jou een gevoel van veiligheid te geven zodat je op een dieper niveau in contact komt met jouw kracht, gevoel en emoties. Tegelijkertijd kijk ik met een nuchtere blik – en met humor – zodat je kunt relativeren en met beide benen op de grond blijft.

Er was een periode in mijn leven dat het niet goed ging met mij. Ik zat vast in mezelf, werd depressief en kwam erachter dat ik veel verdriet uit het verleden niet verwerkt had. In die tijd kwam ik in aanraking met lichaamswerk en yoga. Dat hielp me om me meer bewust te worden van mijn lichaam. Er ontstond ruimte voor mijn gevoelens en ik kreeg zicht op oude, belemmerende denkpatronen.

Wat er toen met mij gebeurde, fascineerde me zodanig dat ik besloot zelf verschillende opleidingen op dat gebied te volgen. Het was het begin van de weg die leidde naar het opzetten van mijn eigen praktijk. Een plek waar ik de vrouwen die naar mij toekomen zo goed mogelijk ondersteun op het pad dat zij bewandelen.

In mijn behandelingen werk ik met technieken uit deze verschillende disciplines:

  • Ademhaling, beweging en meditatie uit de yoga (ik was ruim 20 jaar yogadocente)
  • Diverse manieren van aanraking uit de Massagetherapie
  • Soul Voice® voor het uiten van je emoties met behulp van je stem
  • Essentiële Therapie voor meer inzicht in en begrip van patronen en overtuigingen.

In de Integrale Bekkentherapie (Integral Pelvic Therapy®) komt al deze kennis en ervaring bij elkaar. Deze fijne, holistische behandelwijze herstelt de balans in het vrouwelijke bekkengebied. Ze zorgt ervoor dat de energie weer stroomt en activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Ik ben altijd nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die leiden naar meer verdieping en heling, zowel in mezelf als voor de mensen om me heen.

‘Ik sta open voor jouw hulpvraag, met een luisterend oor en een open blik. Mijn jarenlange ervaring, intuïtie en kennis wijzen me de weg naar de juiste behandeling.’