Skip links

Tarieven

Intake

 

Voordat er een IPT sessie plaatsvindt, is er een uitgebreide intake. Je persoonlijke en medische geschiedenis zullen worden besproken, evenals je reden voor een de behandeling.  Het intake formulier kun je thuis op je gemak invullen en wordt daarna uitgebreid besproken in de praktijk of eventueel via beeldbellen. Wanneer wij beiden voelen dat IPT waardevol kan zijn, wordt er een afspraak ingepland voor de behandeling(en).

Tarief intake 75,00

De IPT sessie

Vóór de behandeling heb je minstens 3 dagen tijd om te voelen/overwegen of IPT jouw weg is. De sessie van de behandeling duurt minimaal 2 uur. Een aantal dagen na de afspraak is er nazorg per telefoon of mail. In overleg op jouw specifieke wensen kunnen we het aantal sessies van te voren afspreken.

Tarieven, inclusief nazorg:

één sessie  220,00

Twee sessies 395,00

drie sessies 595,00

vier sessies 795,00

vijf sessies 995,00

Bij verhindering kun je de afspraak uiterlijk 48 uur van te voren afzeggen. Dit kunt u doen door te bellen (0622802098) en de voicemail in te spreken of een email te sturen.  Wanneer je de afspraak niet nakomt en deze niet uiterlijk 48 uur  van te voren geannuleerd hebt, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.